Exclusieve herbronningsweek Marokko

Reizen
 Aanmelding gesloten
 
0
Datum: 2018-11-17 20:00 - 2018-11-24 12:00

Locatie: Marokko  |  Plaats: Asni, marokko

Wat maakt deze week zo waardevol?

 

De energetische Locatie

Je komt op één van de mooiste plekken die we ooit zijn tegengekomen. Een groene vallei aan de voet van het Atlasgebergte die bruist van energie. De ideale plaats om je volledig te herbronnen. De oerkracht van de aarde, de zon en de rust laden je batterijen volledig op.

Het unieke Programma

Door de dagelijkse stress, de vele to do's, de verwachtingen van anderen, piekeren en zorgen maken en de bijhorende spanningen in het lichaam gaat er veel energie verloren. 

In deze week krijg je een uniek programma waarbij je  inzicht krijgt in je energiesysteem. Op diverse manieren leer je je heropladen, je energie bundelen en beschermen. Kan je je voorstellen wat een verschil dit kan geven in je verdere leven, zowel op persoonlijk vlak, als professioneel en relationeel?

Dit is een fascinerende ontdekkingsreis en één van de meest waardevolle dingen die je in je leven kan leren.

En last but not least, er is voldoende vrije tijd om van deze prachtige omgeving te genieten.

De wijsheid van het Hart

In je dagelijks leven heb je vaak zoveel te doen en is het moeilijk om je af te stemmen op wat je echt wilt. Stoorzenders kunnen zowel van buitenaf als van binnenuit komen. Daarom hebben we heel specifiek deze locatie gekozen om alle uiterlijke stoorzenders weg te nemen.

Onder begeleiding ontdek je hoe je stoorzenders van binnenuit kan wegnemen zodat je terug kan afstemmen op wat écht goed voelt voor jou. Zo kom je bij de wijsheid van je hart. 

Ervaren Begeleiders

We begeleiden je met hart en ziel. In deze week krijg je de essentie van al wat onze leraren ons geleerd hebben. Talloze opleidingen, het toepassen in ons eigen leven en jarenlange ervaring hebben ons geleerd wat werkt en wat niet werkt. We brengen een no-nonsense aanpak, die niet uitgaat van allerlei theoretische benaderingen, maar wel vanuit ervaringsgerichte oefeningen, zodat je zelf kan ervaren hoe energie werkt en wat het voor jou kan doen.

 

Puur Genieten

De hele week is erop gericht om heel intens te genieten ... . Zowel van de buitenwereld als van je binnenwereld.

 

Telefoon
476487809
Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website

 

Alle datums


  • Van 2018-11-17 20:00 tot 2018-11-24 12:00

Powered by iCagenda