Energie Event Knokke

Lezing
 Aanmelding gesloten
 
0
Datum: 2018-12-02 10:00 - 16:30

Locatie: Maxim Willemspad 1, 8300 Knokke  |  Plaats: Knokke-Heist, België

Na het succes van ons eerste energie event in Knokke, stellen we met enthousiasme ons tweede energie event in Knokke voor!

Met dit Energie Event willen we je kennis laten maken met enkele manieren om beter om te gaan met je energie, zodat je vitaler en vreugdevoller door het leven kan gaan!

Je krijgt informatie en inzichten uit de ayurveda en psycho-energetica, maar je kan ook zelf ervaren wat yoga en meditatie voor je energie kunnen betekenen.

​? Programma:

10:00 - 11:00 : Ayurveda
Jaspal Kumar

Jaspal is afkomstig uit India en woont al 18 jaar in België. Sinds 2007 heeft hij zijn ayurvedische praktijk in Sint-Niklaas. Hij legt uit hoe Ayurveda balans creëert in de 5 elementen van ons lichaam (lucht, ether, water, vuur en aarde). Ayurveda geeft veel aandacht aan het vuurelement, nl. het spijsverteringsvuur omdat een goede spijsvertering resulteert in meer energie. Een consultatie start altijd met het bepalen van je energetisch lichaam, nl. je vata, pitta of kapha, om te bepalen welke energie er verstoord is en hoe je deze opnieuw in balans kunt brengen.

11:15 - 12:30 : Chakra's
Kalenzo Taveirne

Chakra's zijn energiecentra die in je lichaam liggen en die je energieveld en je leven bepalen. Iedere chakra is een wereld op zich en heeft een eigen verhaal. In deze lezing krijg je een fascinerend inzicht in hoe chakra's wel en niet werken en wat het belang ervan is in je dagelijks leven. Aan de hand van praktische voorbeelden en oefeningen ontdek je een hele nieuwe wereld die voor de meeste mensen onzichtbaar is en die een nieuw perspectief geeft op jezelf en je relaties.

​12:30 - 14:30 : Vitaliserende lunch
Tasty food for healthy people.
Lakeside Paradise - Duinenwater 41 - 8300 Knokke-Heist

​14:30- 16:00: Vinyasa yoga
Katia Pauwels

Geniet van een heerlijke flow, vloeiende bewegingen en overgangen van de ene asana naar de andere.
Toegankelijk voor iedereen. Lenigheid, kracht, innerlijke gezondheid, evenwicht, ademhaling, positief denken en tot rust komen staan centraal.

​16:00 - 16:30 : Meditatie
Petra Demey

Ontdek hoe je met heartfulness meditatie in contact kan komen met je hart en zo gevoelens van mildheid en liefde kan cultiveren voor jezelf en anderen. Een ‘hartverwarmende’ geleide meditatie. Een moment van onthaasten met zachte aandacht voor jezelf en je lichaam.

 

Telefoon
476487809
Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Adres
Maxim Willemspad 1
8300 Knokke-Heist, België

 

Kaart


 

Alle datums


  • 2018-12-02 10:00 - 16:30

Powered by iCagenda