Erkende Basiscursus Bach Bloemen Remedies te LEUVEN - WIJGMAAL

Cursus
 Aanmelding gesloten
 
0
Datum: 2019-09-28 09:00

Locatie: Leuven - Wijgmaal  |  Plaats: Wijgmaal, België

In deze cursus die plaatsvindt op 28 en 29 september 2019, zaterdag en zondag, telkens van 9 tot 17u, leer je alles wat nodig is om zelfstandig te kunnen werken met de Bach Bloemen Remedies: de visie die de grondslag is van deze complementaire heelwijze, het gebruik, een uitgebreide beschrijving van de 38 gemoedstoestanden geput uit 35 jaar praktijkervaring, allerlei toepassingen, de Eerste Hulp Remedie, oefeningen. 
Deze Basiscursus is erkend door het Dr. Edward Bach Centre Engeland.

Met een minimum aan toewijding en wat oefening kan iedereen zonder énig risico met deze achtendertig Bach Bloemen Remedies leren werken, want hun bijzonderste kenmerk is: ‘eenvoud’

De heilzame werking van deze energieën van wilde bloemen en bloesems die door Dokter Bach ontdekt werden, is intussen voldoende bewezen bij o.a. stress, depressie, twijfel, angst, verdriet en teleurstelling, overbezorgdheid, piekeren, agressie, gebrek aan zelfvertrouwen,... en de daaruit volgende lichamelijke moeilijkheden.

Ook zijn ze een doeltreffend hulpmiddel gebleken bij tal van kinderproblemen met betrekking tot de school, examens, het slapen, de omgang met vriendjes of met broers of zussen, het verwerken van moeilijke alsook ingrijpend veranderende levensomstandigheden.

De 38 Bach Bloemen Remedies herstellen het emotionele evenwicht op milde wijze en zijn ook een belangrijke ondersteuning in persoonlijke groei en bewustwording, sociale ontwikkeling en maatschappelijk engagement.

Ze zijn eenvoudig, natuurlijk, effectief en totaal veilig in gebruik, hebben geen negatieve bijwerkingen, en zijn van toepassing voor de hele familie, van jong tot oud, alsook voor dieren en planten. Vandaar hun gebruik over de hele wereld, zowel voor zelfhulp als ook door artsen, natuurgeneeskundigen, consulenten, psychotherapeuten, tandartsen, dierenartsen, enz. .

De Bach Bloemen Remedies zijn volkomen onschadelijk en kunnen zonder enig bezwaar in combinatie met elke andere therapie of geneeswijze(middel) gebruikt worden. 
In die zin zijn de Bach Remedies geen alternatieve maar wel een complementaire heelwijze’.

Volgende onderwerpen komen in de Basiscursus aan bod:

• De inzichten van Dokter Bach over leven, ziekte en gezondheid. 
• In hoever hebben we de sleutel van ziekte en gezondheid in eigen handen en wat kunnen de Bach Remedies hierin betekenen?
• Beschrijving van de gemoedstoestanden doorweven met duidelijke en herkenbare voorbeelden die we kunnen putten uit 30 jaar praktijkervaring. 
• Gebruik en toepassing van de remedies, alsook van de Eerste Hulp Remedie en de Eerste Hulp Zalf.. 
• Wat mag je verwachten van de Bach Remedies? Zijn ze werkelijk risicoloos?
• Tips bij het kiezen van de Bach Remedies.
• Oefeningen.
• Toelichting bij enkele interessante boeken over de Bach remedies.

Inschrijving en Informatie:

Dit kan gebeuren door contact op te nemen met Nele De Winter: 

Tel 016/ 898 557
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Locatie: Steinerschool Leuven, Privaatweg 7, 3018 Wijgmaal (Leuven)
(Op de lijn Leuven-Mechelen, vlakbij station Wijgmaal)

Een overzicht van de in Vlaanderen geplande erkende Basis- en Verdiepingscursussen, en info omtrent de Opleiding tot Bach Consulent erkend door de Dr. Edward Bach Foundation Engeland, vind je op de website van De Walnoot vzw .

 

Telefoon
016/ 898 557
Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Adres
Privaatweg 7
Wijgmaal, België

 

Kaart


 

Alle datums


  • 2019-09-29 09:00
  • 2019-09-28 09:00

Powered by iCagenda