Bio Photonen Therapie

Contactpersoon: Nico IJff
Email: nico.ijff@telenet.be
Adres: Kempenlaan 6
Postcode: 3020
Gemeente: Herent
Land: België
Tel: 016 47 947
GSM: 0473 435 929
Omschrijving aanbod:

Bio Photonen vormen de letters van de taal van het leven.

Bio Photonen Therapie met  Star Light (BPT)

Wat is het?

Met deze therapie wordt eigentijdse techniek gecombineerd met wijsheden uit Oost en West. De mens wordt behandeld niet de ziekte. De oorzaak wordt opgespoord om deze adequaat aan te pakken. Hierdoor wordt het lichaam er aan herinnerd hoe deze weer harmonisch kan functioneren.

Hoe werkt het?

Bij de acupunctuurpunten komen de meridianen, lichtbanen die de organen met de buitenwereld verbinden, aan de opp. op de huid van oa vingers en tenen. Deze punten zijn nodig om er de storingen te meten om ziekmakende factoren, zoals gifstoffen, bacterieën, virussen, parasieten, straling en ook emotionele/ mentale factoren, op te sporen. Meet de therapeut op deze punten een verstoring spoort hij/zij vervolgens de oorzaak op door de frequentie op te zoeken waarmee deze opgelost kan worden. De SL corrigeert de frequentie waardoor de balans weer wordt hersteld in ca 6-8 sessies. Kinderen minder.

Waarom werkt het?

BPT baseert zich op het feit dat lichaamscellen ultra zwak licht uitstralen ofwel bio-photonen en is meetbaar op de acupunten. Processen worden verstoord als de lichtstromen van de cellen in disharmonie worden gebracht. Op langere termijn ontstaat ziekte.

Wat kan ik verwachten?

Versterking van het immuunsysteem, vermindering/verdwijnen van pijn, versterking zelfgenezend vermogen. Pakt de oorzaken van (chronische) klachten aan. Vb: migraine, vaccinatie schade, ontstekingen, PMS, CVS, autisme, reuma, dyslexie, allergieën. Ook latente aandoeningen kunnen worden opgespoord en aangepakt waardoor deze niet tot uiting komen. BPT kan dus een belangrijke rol spelen bij preventie.

Na orgaantransplantatie is helaas geen BPT mogelijk! Door het versterken van het immuunsysteem kunnen afstotingsreacties optreden.

Resultaat van de therapie.

Lichaam en geest wordenenergetisch weer in evenwicht gebracht. Dit uit zich in gezondheid en welbevinden.

Lezing max 12 pers. €8,. pp  Ook op aanvraag.

Opleidingen:

Genoten opleidingen

Bachelor Diploma Theorie en Toepassing van Bio Photonen Therapie behaald in 2006 aan de Health Angel Academy, geregistreerd te Rotterdam

Masters of Science Diploma Complementary, Psychosocial and Integrated Health Sciences at the Inter-University Graz/Seggau in 2010

Master of Applied Biophoton Science at the Health Angel Academy in 2010, geregistreerd teRotterdam

Certificaat ‘’Life Scientist’’ September 2013, Quantica

Ruime praktijkervaring sinds 2000.

Located in: Body & Mind
Powered by SobiPro