MIND : zoals coaches, educatie, onderwijs, familieopstellingen, EFT, lachyoga….

Arabel is pionier in Vlaanderen en Brussel inzake oplossingsgerichte loopbaanbegeleiding, zowel voor particulieren als organisaties.
ARAN-Consulting staat garant voor een professionele begeleiding van diverse aard. Een samenwerking met uw arts is steeds aan te bevelen.ARAN is gespecialiseerd in het wegwerken van angsten, fobieën en gevolgen van jeugdtrauma's.
Life Coaching, Loopbaanbegeleiding met VDAB-loopbaancheques, workshops rond Veerkracht, Communicatie, ...
• Alle acties die we ondernemen in ons leven zijn er om ons gelukkig te maken. • Helaas bereiken we niet altijd gemakkelijk wat we willen ... • Het Happiness programma brengt u naar het punt waar je je moeiteloos weer verbindt met die ene onuitputtellijke bron van vreugde - Jezelf !
Stressvrij leven met PSYCH-K: Beperkende overtuigingen en stress transformeren. Coaching, of leer het zelf in een 3-daagse Workshop
De kernactiviteit van Boventoon is klankschaaltherapie. Iedereen kan bij ons terecht voor een weldoende klankschaalmassage, een klankbad of een meditatief ligconcert. Met Boventoon willen we in de eerste plaats een plek zijn waar 'de mens' centraal staat.
In mijn praktijk werk ik met Neuro energetische kinesiologie. Het is een therapievorm die de mens in zijn totaliteit bekijkt en de weg opent naar een vrijer leven.
Een virtuele reis doorheen de verschillende dimensies.
Info-avond Energetische Antropologie
Leukermet2.be organiseert lezingen en cursussen om met ‘nieuwe ogen’ te zien. Groepscursussen met lovefulness-meditaties en visuele yoga. Ook individuele tantrische begeleiding voor koppels die streven naar een harmonische relatie.
Powered by SobiPro