BODY & MIND : bv. yoga, meditatie…..

't Zonnekind is een coachingpraktijk voor kinderen en jongeren die het even moeilijk hebben en weer willen stralen.
VZW Acunar heeft als doel de kennis van Zhineng Qigong te verspreiden.
Wij zorgen ervoor dat lichaam en geest volkomen in balans zijn zodat je weer optimaal functioneert en je goed voelt in je vel
• Alle acties die we ondernemen in ons leven zijn er om ons gelukkig te maken. • Helaas bereiken we niet altijd gemakkelijk wat we willen ... • Het Happiness programma brengt u naar het punt waar je je moeiteloos weer verbindt met die ene onuitputtellijke bron van vreugde - Jezelf !
Mijn doel is meer bewustzijn brengen bij de mens. Het drukke leven trekt mensen uit hun lichaam waardoor ziekte kan ontstaan. Met een technieken zoals orgaan massage, shiatsu, cranio-sacraal therapy, Yoga, Meditatie, laten we spanning los om terug echt te leven. En ademen is zo belangrijk.
Combineer de holistische kijk op gezondheid van het oosten met de medische visie van het westen en je hebt een handige gids om je eigen gezondheid te verbeteren
Bio Photonen vormen de letters van de taal van het leven. Met deze therapie wordt eigentijdse techniek gecombineerd met wijsheden uit Oost en West. De mens wordt behandeld niet de ziekte. De oorzaak wordt opgespoord om deze adequaat aan te pakken.
Meditatie is de reis naar binnen, een reis van zelfontdekking of, in feite, herontdekking. Meditatie is tijd nemen voor reflectie en stilte, weg van de drukte van het dagelijks leven. Het nemen van een time-out stelt ons in staat om terug te komen naar de essentie van zijn.
sjamanistische klankhealing , wandelcoaching, klankschaalconcerten workshops
Leven met pijn hoeft geen fataliteit te zijn. Verbeter de kwaliteit van je leven. Maak kennis met de zachtste therapie.
Powered by SobiPro