BODY & MIND : bv. yoga, meditatie…..

De Ear & Mind-therapie werkt helend bij geestelijke en lichamelijke problemen en helpt je jouw natuurlijke ‘drive’ te vinden om je eigen leven neer te zetten. Je zult ervaren hoe rustgevend de training is. Het is een ware refreshing van body en mind.
Instituut Orshof is er voor mensen die hun grenzen willen verleggen en de algehele vitaliteit willen verbeteren. Die meer warmte en gezondheid willen in relaties en werk. Die met hart en ziel een volwaardig leven willen leiden.Voor iedereen die inspiratie zoekt voor persoonlijke ontwikkeling.
Praktijk voor bemiddeling, coaching, helende massage, rouw- en stervenszorg
Chronisch hoeft niet definitief te zijn. Huilbaby's kunnen wél geholpen worden. Emotionele problemen hebben ook fysieke gevolgen. Die pijn zit echt niet alleen tussen je oren. Als je gezegd wordt dat je er maar mee moet leren leven, het kan anders.
Yoga, pilates, meditatie, soul coaching, HSP coach, shiatsu, massages Verhuur praktijkruimtes
Leukermet2.be organiseert lezingen en cursussen om met ‘nieuwe ogen’ te zien. Groepscursussen met lovefulness-meditaties en visuele yoga. Ook individuele tantrische begeleiding voor koppels die streven naar een harmonische relatie.
Kennismaking met Tantra, inleiding en workshop
Manna is een praktijk ter bevordering van je gezondheid, je levenskracht en het perspectief in je leven. Manna is gespecialiseerd in het werken met allergieën en in de aanpak van stress en stress gerelateerde klachten. Bezoek de website voor meer info: www.mannahuis.be
Mepilan helpt mensen in hun kracht te staan door vanuit het hart een veilige ruimte tot zelf-groei te creëren en daarin te spiegelen vanuit liefde.
Netwerk Emotioneel Lichaamswerk (NEL) ® is een organisatie waar je terecht kan voor Groeijaar / Opleiding Emotioneel Lichaamswerk (ELW) ® en aanverwante trainingen, waaronder: bijscholingen van onderdelen in Emotioneel Lichaamswerk®, andere bijscholingen, ademtraining, supervisie en intervisie.
Powered by SobiPro