Beweging & Meditaties - OWC

Contactpersoon: Stéphane Michaux
Email: stephane@owc.be
Adres: Van Schoonbekestraat 148
Postcode: 2018
Gemeente: Antwerpen
Land: België
Tel: 032301382
Fax: 032812181
GSM: 0472093898
Omschrijving aanbod: Alles is één, alles is met elkaar verbonden.  Lichaam en geest zijn niet te scheiden delen van een geheel. Elke mens is een deel van het grotere geheel. En elk deel beïnvloedt het geheel: het gezin, de gemeenschap, de aarde. Verander je een deel, dan verandert het geheel. Elk deel beïnvloedt alle andere delen: ons lichaam resoneert met onze omgeving, onze stemming resoneert met die van onze medemensen, enz.  Om verandering te creëren is het hele verhaal, de hele context belangrijk: het verhaal van de persoon, van de familie, de maatschappij, de aarde. Als je (een deel van) het verhaal kent, kan je de verhaallijn lezen en het verhaal herschrijven. In het oosten is dit vanzelfsprekend, men bekijkt er het lichaam als één geheel en legt de relatie met eet- en leefwijze en met de omgeving.
Opleidingen: Eutonie, Lachyoga, Move in meditation, Qigong, Tai Chi, Transformational breath, Yin yang yoga, Ekindo empowerment, Mudra meditaties, ...
Aanvullende info: Oost West Centrum wil mensen inspireren en ondersteunen om mee zorg te dragen voor hun eigen gezondheid en die van hun omgeving (maatschappij en milieu). We doen dit via een ruim, divers, open vormingsaanbod op verschillende plaatsen in België. Via ons vormingsaanbod willen we bijdragen tot meer gezondheid, levenskwaliteit en veerkracht op individueel en maatschappelijk vlak.
Located in: Body & Mind
Powered by SobiPro