Danshetleven

Contactpersoon: Anne Geerts
Email: annegeerts@skynet.be
Adres: verkortingstraat 55
Postcode: 9040
Gemeente: Gent
Land: België
GSM: 0476/898006
Website: Danshetleven
Omschrijving aanbod: DANS HET LEVEN brengt ode aan het leven en inspireert mensen door bewust met aandacht "hier en nu" aan te sluiten bij de levensstroom.  DANS HET LEVEN verbindt het fysieke, emotionele, mentale, spirituele en universele o.a. via de 5RITMES® een natuurlijke dansvorm met een stevige psychologische onderbouw. het is een vrije manier van dansen op heel diverse muziek om via beweging dichter bij jezelf (lijfelijk gewaar zijn) te komen,  makkelijker contact aan te gaan met anderen en meer aandacht te hebben voor de (leef/werk) realiteit. Het is een actieve meditatie die jou helpt om te landen in jouw lijf, expressie te geven aan jouw gevoel, rust te krijgen in jouw hoofd, meer vrijheid te ervaren in jouw leven en om innerlijk tot rust te komen. Meer antwoorden vind je onder FAQ van www.danshetleven.be   
Opleidingen: Na mijn studie T.E.W. en 10 jaar werkervaring als journaliste. Ben ik opgeleid in Gestalttherapie ('92-'96) en begon met het dansen van de 5Ritmes om te voldoen aan de min 400 uren danservaring voor de 5Rhythms® basisopleiding door Gabrielle Roth (2004-2005) en heartbeat (2009-2010). Intussen volgde ik intuïtieve ontwikkeling (3jaar), sjamanisme, EAGALA (coaching met paarden), FEET (Fysieke, Emotionele, Energetische Therapie via kinesiologie). Diverse bijscholingen rond (familie)opstellingen, traumahealing, psychopathologie, ontwikkelingspsychologie e.a. Sinds '17 ben ik erkend Bemiddelaar in Familiale en Sociale Zaken (2 jaar opleiding). Anders dan mijn academische opleiding zijn dit ZIJNs-georiënteerde, proces- en ervaringsgerichte leervormen. De rode draad doorheen mijn interesses en mijn (werk)activiteiten is het belang van contactherstel op drie levels: met jezelf, met anderen en de (werk)realiteit.
Aanvullende info:  Ik heet Anne Geerts  en werk ik sinds '94 als zelfstandig trainer & coach met groepen in organisaties en bedrijven. Mijn specialiteit is verbale en non-verbale communicatie, (innerlijk) leiderschap, persoonlijke effectiviteit en bezieling. Meer info zie: Missionatwork.be.  In essentie werk ik zowel als trainer, coach, bemiddelaar, dansdocent en therapeut aan contactherstel. Vanuit de Gestaltvisie hecht ik veel belang aan embodiment, lichamelijk gewaarzijn, autonomie en verbinding, zelfreflectie en relationeel welzijn, communicatie (lichaamstaal en verbindende comm.) en aanwezigheid.
Located in: Body
Powered by SobiPro