Mijn doel is meer bewustzijn brengen bij de mens. Het drukke leven trekt mensen uit hun lichaam waardoor ziekte kan ontstaan. Met een technieken zoals orgaan massage, shiatsu, cranio-sacraal therapy, Yoga, Meditatie, laten we spanning los om terug echt te leven. En ademen is zo belangrijk.
Combineer de holistische kijk op gezondheid van het oosten met de medische visie van het westen en je hebt een handige gids om je eigen gezondheid te verbeteren
Bio Photonen vormen de letters van de taal van het leven. Met deze therapie wordt eigentijdse techniek gecombineerd met wijsheden uit Oost en West. De mens wordt behandeld niet de ziekte. De oorzaak wordt opgespoord om deze adequaat aan te pakken.
Stressvrij leven met PSYCH-K: Beperkende overtuigingen en stress transformeren. Coaching, of leer het zelf in een 3-daagse Workshop
De kernactiviteit van Boventoon is klankschaaltherapie. Iedereen kan bij ons terecht voor een weldoende klankschaalmassage, een klankbad of een meditatief ligconcert. Met Boventoon willen we in de eerste plaats een plek zijn waar 'de mens' centraal staat.
Meditatie is de reis naar binnen, een reis van zelfontdekking of, in feite, herontdekking. Meditatie is tijd nemen voor reflectie en stilte, weg van de drukte van het dagelijks leven. Het nemen van een time-out stelt ons in staat om terug te komen naar de essentie van zijn.
sjamanistische klankhealing , wandelcoaching, klankschaalconcerten workshops
Powered by SobiPro