Tantra encounter is een massagepraktijk met een school waar je de complete Tantramassage kunt leren in de basisopleiding van twintig uren, en ze kunt verdiepen middels een volledig Tantratraject. Massagestudio's in Herselt, Galmaarden en Middelkerke.
Tao tantramassage kunst van geven en ontvangen , van aanraken en raken. Dienend, (h)eerlijk, energetisch. Een weg van groeien naar meer verbondenheid.
Tegenstroom wil werken aan een rechtvaardige wereld. Onrecht willen we aan de kaak stellen en invloed uitoefenen waar mogelijk, of alternatieven aanbieden waar geen verandering meer mogelijk is.
gezondheidscentrum - proeftuin voor een rijker leven
De LOVE Method is een bijzonder krachtig instrument om gemakkelijk en effectief allerlei vormen van stress weg te nemen en liefdevol te leven met jezelf, met je omgeving en met wat er in je leven gebeurt.
Het Timotheus Project is een beweging die mensen wil stimuleren om hun innerlijke (gevoels)ervaringen au sérieux te nemen om vanuit intuïtief inzicht actie en creatief engagement op te nemen in hun persoonlijke leven en het veranderend sociaal-ecologisch weefsel.
Tomorrow Mind biedt allerlei mogelijkheden om jou te helpen. Van gezellige praatavonden met lotgenoten over workshops en meditatiesessies tot persoonlijke coaching.
Powered by SobiPro