Exposanten

Maak kennis met het uitgebreid aanbod aan ondersteundende activiteiten, producten en begeleiding in gezondheid. Zo kan je voelen wat voor jou geschikt is. 

Aanbod infostanden

Onder Luifel

Tesla - Tesla
Het doel van Tesla is om de overgang van de wereld naar duurzame energie te versnellen.
www.tesla.com

Zaal I - Conceptstore

Shambho - Shambho
Shambho is een Body & Mind centrum waar wij, door middel van lessen in beweging en relaxatie, u helpen om de negatieve gevolgen van stress te verminderen en uw lichaam en geest in evenwicht brengen. Als kers op de taart kan je bij ons ook genieten van sauna en stoombad. Tijdens de gezondheidsbeurs kan u proeven van ons aanbod. Wij verzorgen lessen Yoga, Pilates, dans.....iedereen is van harte welkom om deel te nemen hieraan. Wear comfy clothes :) ! Graag tot dan!
www.shambho.be

Spiegelbeeld Vof - Spiegelbeeld Vof
Spiegelbeeld Magazine is een maandblad met interessante artikelen over gezondheid, mindfulness, natuur, milieu en wetenschap. Deze zijn bedoeld om lezers te ondersteunen in hun persoonlijk ontwikkelingsproces, met de nadruk op lichamelijke en geestelijke gezondheid, met artikelen zoals orgaandonatie, vaccinatie, euthanasie en kanker.. Het magazine is zowel in Nederland als in Vlaanderen verkrijgbaar. Op onze stand ontvangt u een gratis kennismakings- exemplaar.
www.spiegelbeeld.nl


Zaal II - Healthy Room

1. www.oloide.nl - Oloide.nl
Oloide.nl maakt oloides in veel verschillende houtsoorten en formaten. De oloide vorm is een lemniscaat in 3D. Een kunst en krachtvorm. In de stand wordt gerold met een oloide, er wordt verteld over de bijzondere ontstaanswijze en de oloide kan worden ervaren. Laat uw intuitie de juiste kiezen.
oloide.nl

2. Brahma Kumaris vzw - Raja Yoga Meditatie - Brahma Kumaris vzw
Brahma Kumaris is een wereldwijde organisatie. Biedt cursussen aan in Raja Yoga Meditatie, Positief Denken, ... Meditatie is de reis naar binnen, een reis van zelfontdekking of, in feite, herontdekking. Meditatie is tijd nemen voor reflectie en stilte. Het nemen van een time-out stelt ons in staat om terug te komen naar de essentie van zijn. Raja Yoga Meditatie is toegankelijk voor iedereen welke achtergrond ook. Al onze activiteiten zijn kosteloos, maar vrijwillige bijdrage is welkom.
www.rajayogameditatie.be

3. INSENZO Coaching & Mineraal op maat - Insenzo
Mineralen op maat vormen een stevig fundament voor duurzame persoonlijke ontwikkeling. Bijzondere kristallen en hun werkzame trilling brengen in beweging waar we moeite mee hebben. Bieden ruggensteun wanneer we kwetsbaar zijn. Andy van de Poel maakt met helder inzicht duidelijk waar je staat en vindt de verbinding met de mineralen die naadloos op jouw persoon aansluiten. Het vormt een ervaringsfeit voor fijn leven, werken en wonen. Ervaar het zelf...
www.insenzo.com

4. EM Effectieve Micro-organismen - Myriam Van Wesemael
Advies, informatie en verkoop van EM-producten. EM is een combinatie van verschillende soorten micro-organismen met een opbouwende functie, ze sturen elke omgeving richting harmonie en verhoogde weerstand. EM is 100% natuurlijk en zorgt voor evenwicht op het gebied van milieu, gezondheid en voedselvoorziening. Er zijn vele praktische gebruiksmogelijkheden voor huis en tuin, dieren, waterbehandeling, je huis ermee kuisen, je keukenresten ermee fermenteren..... geen stinkende GFT bak meer !

5. PlaceboNocebo - Vorthex Aequo bvba
Tijdschrift en boeken over wetenschap, voeding, gezondheid en bewustzijn.
www.placebonocebo.be

6. Aqua-Vitae BVBA - Aqua-Vitae
Natuurlijke waterbehandelingssystemen
www.aquavitae.be

7. DOJO Health and Nature - DOJO Health and Nature
Vind je balans terug met natuurlijke producten, thee en kruiden, etherische olies, fytotherapie, massage, reiki. Terug je zelf ontdekken in een holistisch geheel.
www.dojo-healthandnature.be

8. PSYCH-K - Blij met jezelf
PSYCH-K® Stress transformeren & belemmerende overtuigingen veranderen: Wanneer we iets willen veranderen in ons leven, ervaren we vaak dat het heel moeizaam gaat of zelfs helemaal niet lijkt te lukken. Op dat moment zijn er onderbewuste overtuigingen aan het werk die jouw gewenste verandering boycotten! PSYCH-K® stelt je in staat om zelf blokkades, stress en belemmerende overtuigingen op te sporen en deze snel, efficiënt en blijvend te veranderen en te transformeren.
www.blijmetjezelf.be

9. Amanae - De Verdieping
Transformerend en emotioneel lichaamswerk zonder omwegen. In één op één sessies of meerdaagse intensives in groep. Je lichaam vormt het ingangspunt en het uitgangspunt in dit werk. Ik begeleid je weg van de gedachten, de constructies en verhalen die we maken om maar niet te hoeven voelen, en breng je in je lichaam naar de essentie en de pure ervaring. Amanae, de techniek die ik hiervoor gebruik, is wellicht één van de meest directe en geëngageerde vormen van schaduw- en lichtwerk.
www.verdiep.be

10. Touch of Matrix - Touch of Matrix
Informatie en proefbehandelingen van de bewustzijnsmethodiek Touch of Matrix.
www.touchofmatrix.nl

11. Touch of Matrix - Touch of Matrix
Informatie en proefbehandelingen van de bewustzijnsmethodiek Touch of Matrix.
www.touchofmatrix.nl

12. Instituut Blokdijk - Stichting Instituut Blokdijk
Welkom bij Stichting Instituut Blokdijk Het opleidingscentrum voor de Matrix-kleurentherapie en de medische basiskennis zijn unieke opleidingen. De Matrix-kleurentherapie is een driejarige opleiding op Hbo-niveau. In deze opleiding leert de student kennis van meridianen, acupunctuurpunten en rug- reflexzones. Bijkomend leert de student in deze opleiding de reflexzones van de voeten en het hoofd. Deze reflexzones worden met kleuren behandeld. In het eerste jaar wordt er veel aandacht besteed aan
www.instituutblokdijk.nl

13. Arcturus - Arcturus
Arcturus begeleidt mensen, teams en organisaties in hun ontplooiing. Zowel in persoonlijke als in bedrijfscontext verstrekken we opleidingen, loopbaanbegeleiding en coaching aan iedereen die op zoek is naar meer zingeving, kwaliteit en resultaat in leven of werk. Dat doen we via een nadruk op communicatie, zowel met het eigen ‘ik’ als met de omgeving. NLP of Neuro-Linguïstisch Programmeren staat daarin centraal. Onze baseline is dan ook steeds Develop, Connect, Lead.
www.arcturus.be

14. Namaste - Namaste
Verkoop van esoterische boeken, halfedelstenen ook verwerkt in zilveren ringen en zilveren hangers, inspiratiekaarten, wierook, esoterische geschenkartikelen, info over Tai Chi lessen te Menen, Harelbeke en Kuurne.

15. AMALA - Ex-Import Trading Cy
Amala: bio-ergonomisch slaapcomfort op maat
www.amala.be

16. Nationaal Verbond van Belgische Reflexologen (NVBR) - NVBR
Ondersteun je gezondheid met Voetreflexologie! Het relaxeert en ontspant, ontgift je lichaam en geeft een betere bloeddoorstroming!
www.nvbreflexologen.be

17. De Levensschool vzw - De Levensschool vzw
Opleiding tot gezondheidsconsulent. Opleiding tot voedingsconsulent. Cursussen natuurlijke gezondheidszorg en bewustzijnsverruiming
www.levensschool.be

18. Forever Living Products - Patro bvba
De kracht van Aloe Vera als voeding.. Een gezond lichaam in balans, geeft een mooie uitstraling en meer energie;

19. Iza-men - Iza-men
Groeien vanuit verbinding: conflictbemiddeling, coaching, helende massage, rouw- en stervenszorg
www.izamen.be

20. Emmett Techniek - Emmett Techniek Nederland en België
Emmett Techniek is een zachte, snelle en effectieve methode voor neuro-musculaire ontspanning. Met deze techniek kunnen pijnklachten worden verminderd en balans worden verbeterd. Wij bieden proefbehandelingen en informatie over therapeuten en opleidingen in de Emmett Techniek.
www.emmett-techniek.nl

21. Inspiratie voor ontwikkeling - Instituut Orshof cvba
Instituut Orshof, geeft jou inspiratie voor jouw ontwikkeling. Een bijzondere & eenvoudige levenswijze, waar strijd en vechten ophoudt, waar jij de kans krijgt om vanuit je persoonlijke veerkracht je eigen leven neer te zetten. De sleutel? Leven vanuit je W.O.R.T.E.L.S.®
www.instituutorshof.be

22. Beter luisteren, helder denken - Ear&Mind
Ear&mind is een luistertraining ontwikkeld door prof. arts Tomatis, De luistertraining werkt helend bij geestelijke en lichamelijke problemen en helpt je jouw natuurlijke ‘drive’ te vinden om jouw eigen leven neer te zetten. Voor kinderen is het een ware hulp en ondersteuning bij oa taal, spraak en leerproblemen. Bij volwassenen helpt het bij klachten zoals oorsuizen, stress, burn-out, evenwichtsstoornissen.
www.earenmind.be

23. Primaire Reflex Inhibitie - Praktijk voor Primaire Reflexen & Stress-Release
Primaire reflexen laten het zenuwstelsel van een baby groeien. Indien ze niet onder controle komen wordt iemand zowel fysiek als emotioneel continu onderuit gehaald, ze verstoren het immuunsysteem, verlagen de vitaliteit en putten iemand uit. Met deze unieke behandelmethode kunnen ze alsnog op latere leeftijd onder controle gebracht worden, waardoor alle gerelateerde symptomen (burn-out, motorische-, concentratie-, gedragsstoornissen, dyslexie, ADD, ADHD, ME, angsten, allergieën,...) verdwijnen.
www.primairereflexen.be

24. 361° - Creating happy people - 361°
Als specialist in welzijn ijvert 361° voor GEZONDE, GEMOTIVEERDE EN GELUKKIGE MEDEWERKERS die via hun duurzame inzetbaarheid en productiviteit bijdragen aan meer rendabele organisaties. 361°is een spin-off van het Institute of NeuroCognitivism in Brussel en legt de link tussen de wetenschap en bedrijven. Onze methodes en oplossingen zijn gebaseerd op meer dan 30 jaar onderzoek en KENNIS OVER HET BREIN.
www.361.works

25. INC - Institute of Neurocognitivism - INC
Sinds 1987 zetten wij ons in voor een samenlevingsmodel waar mensen elkaar beter begrijpen en dus beter met elkaar omgaan, en dit vanuit ons inzicht in de hersenmechanismen. Wij zijn ervan overtuigd dat een beter begrip van wie we zijn en hoe we functioneren ons een rijker leven en gezondere relaties kan brengen alsook een beroepsomgeving die welzijn en prestaties op een harmonieuze manier verenigt.
www.neurocognitivism.be

26. Lazuli Training - Lazuli Training
Bij Lazuli Training kan je terecht voor coaching, opleidingen in opvoeding, relaties, hoogsensitiviteit, communicatie, coaching, hypnose. Onze specialisatie is Communicatie en coaching vanuit het hart, de intuïtie en beyond. Je kan kiezen uit onze gecertificeerde opleidingen zoals Life Changing Coach, Kindercoach en Jongerencoach, Rouwcoach, Studiecoach en Gezinscoach. De opleidingen worden gegeven door Eva Storm, bezielster en trainer... met de voeten op de grond en hart & hoofd in de hemel.
www.lazulitraining.be

27. Mepilan - MEPILAN
Wij helpen mensen in hun kracht te staan, vanuit het hart. Je kan bij ons terecht om hulp bij levensvragen & advies over je (fysieke & mentale) gezondheid. Waarom gebeuren er dingen met je? Of wil je liever een gesprek met je begeleiders, je gidsen? We geven korte consults in directe verbinding met Great Spirit. Of we gaan je energieveld tekenen. Wat straal je uit? Waar zit je mee? Wij geven directe antwoorden op je vragen. Of wil je een korte metamorfose-massage? Ga in je kracht staan! WELKOM !
www.mepilan.com

28. CranioSacraal Therapie - Jan Camus
De plaats om even halt te houden, te rusten, te praten, kennis te maken in een ontspannen sfeer. Ontdek hoe je gezondheid, je welzijn kan verbeteren, je vaste slaap kan terugkeren, je huilbaby opnieuw kan glimlachen of de kwaliteit van je leven kan verbeteren.
www.jancamus.be

29. PVVN - Patienten Vereniging Voor Neurostimulatie
Informatie verstrekken over de behandeling met neurostimulatie voor chronische pijn en over incontinentie van blaas en darmfunctiestoornis
www.pvvn.nl

30. De Blije B - Uinted People Foundation
De Blije B is een burgerinitiatief van professionals, die een duurzame coöperatieve fairtrade pro-life volreserve spaar- en investeringsbank oprichten.De Blije B helpt het bewustzijn en de economie positief te groeien en stelt de burger en haar samenleving centraal. Via de Blije Beweging zal de bank ontstaan. Deze stelt zich een rechtvaardige samenleving en gezonde economie ten doel. Daarbij gaan wij uit van welvaart in plaats van schaarste.
www.deblijeb.be

31. 3-isOne, voedt lichaam, brein en hart - Christel Stevens
3-isOne is een traject waarin je alle tools in handen krijgt om chronische aandoendingen en hardnekkig overgewicht aan te pakken en zo je gezondheid op de rails te krijgen. De kracht van deze werkwijze is dat we op basis van een uitgebreide en persoonlijke analyse, samen op zoek gaan naar de oorzaak van de hindernissen op jouw parcours en je alle nodige kennis opdoet om je voedingspatroon ZELF onder controle te krijgen. Het gaat over meer dan eten, 3-isOne voedt lichaam, brein en hart!
www.3-isone.com

32. FoodSciffer - FoodSciffer
Weet wat je eet! Scan een product en zie direct of het bij je past met de gratis FoodSciffer App. FoodSciffer staat voor transparantie en eerlijk zijn over voeding. Bewust omgaan met voeding bevordert de gezondheid. Met FoodSciffer kun je ook producten zoeken of bv de bereidingswijze zien. Daarnaast kun je lijstjes bijhouden van producten en boodschappen. FoodSciffer bevat al veel (ook Belgische) producten, het publiceren van producten naar FoodSciffer is gratis. Download de app nu gratis!
www.foodsciffer.nl

33. Boventoon - Boventoon
Boventoon is ondertussen een begrip geworden in het Vlaamse land als het over ontspannende ligconcerten gaat. Maandelijks organiseren wij in heel Vlaanderen tal van concerten met klankschalen en/of gongs. Daarnaast organiseren wij in ons eigen centrum in Torhout ook (gong)yoga, workshops en voordrachten. Ook voor klanktherapie, relaxatie en Ayurvedische massage of het kiezen van een kwalitatieve klankschaal of gong (met persoonlijke begeleiding), ben je bij Boventoon aan het juiste adres.
www.boventoon.be

34. brainLightBelgium - Mejora Bvba-Higherhealth-sportlevel
"brainLight"audiovisuele massagesystemen en zuurstoftenten met generator voor hoogtetraining
www.hh-altitudetent.com

35. hh-altitudetent - Mejora Bvba-Higherhealth-sportlevel
"brainLight"audiovisuele massagesystemen en zuurstoftenten met generator voor hoogtetraining
www.hh-altitudetent.com

36. ARACHNE - Arachne
Ik laat de mensen kennis maken met de waarde van klankschalen via een rugmassage, een korte sessie voetreflexologie en een glimp van het tenen lezen.
www.arachneweb.be

37. -


38. Life Planning & Career Planning - Art of Good Living
Gezondheid en veerkracht stimuleren, mensen doen groeien, daar staan we voor. Greet Selderslaghs biedt coaching als je een nieuwe richting uit wil, vragen hebt rond je werk, bij burn-out en verlieservaringen. Sleutelwoorden zijn authenticiteit, empathie en verbondenheid. Willi Lichtert, orthomoleculair arts, legt zich oa toe op voedselintoleranties, cvs, … vanuit een holistische visie. Hij is auteur van ‘Stoeien & Bloeien, een brede kijk op gezondheid’.
www.artofgoodliving.eu

39. BIODANZA - vzw Biodanza.be
Dans je leven! De Belgische Vereniging Biodanza docenten nodigt je uit om je goed gevoel te verhogen via dans, beweging en contact in groep. Boost je vitaliteit, leer creatief om te gaan met je dagelijkse leven, ontwikkel je affectieve intelligentie, draag zorg voor jezelf en de anderen, en besef dat je deel uitmaakt van het grote geheel van alles wat leeft. Dat alles kan je komen ontdekken op de stand van BIODANZA.
www.biodanza.be

40. NATUROTHEEK LUZERNE - LUZERNE
Naturotheek Luzerne is reeds 30 jaar de referentie in Vlaanderen op gebied van Biologische Natuur en Dieet producten. Gespecialiseerd in wellness en woonklimaat optimalisatie zoals stralingsvrij slapen ,zuiver drinkwatersystemen en luchtzuivering. Spirituele voeding : Psychometrische consultatie en Nummerologische geboorterapporten.
www.naturotheek-luzerne.be & www.iprotect.be & www.pure-water.be

41. Pure Healing - Xerion
Bij Pure Healing kan je terecht voor ASEA - producten gebaseerd op een gloednieuwe technologie door het supplementeren van lichaamseigen Redox Signaalmoleculen (zonder deze moleculen is leven onmogelijk). ASEA zorgt voor celvernieuwing, versterkt het immuunsysteem, bestrijdt pijn en verbetert sportprestaties. Verder geven wij voedingsadvies om je hormoonklierstelsel in balans te brengen. Onze specialisatie bij nieruitputting en traag werkende schildklier.
www.purehealing.be

42. De Walnoot vzw - Bach Bloemen Remedies - De Walnoot vzw
Informatie en advies omtrent Bach Remedies: gebruik, erkende opleidingen, toepassingen voor welzijn van mens en dier.
www.dewalnoot.be

43. PuraSono - Praktijk PuraSono
Wij zijn een team van voedingsconsulenten die werken volgens de principes van de complementaire westerse natuurgeneeskunde. Wij bieden een uitgebreid gamma aan om op een duurzame manier aan je gezondheid te werken zoals voeding- en kruidenadvies, bachbloesem- en aromatherapie.

44. Butzwasser - Nutramin Belgium bvba
Wij bieden Butzwasser aan, een 100% ecologisch poetsmiddel, onschadelijk voor mens en milieu

45. Vasten als gezondheidsstrategie - zeseen.be
Ontdek wat de vastenstrategie allemaal voor jou kan betekenen: gaande van gewichtsverlies tot gezondheidswinst. Een strategie om gezonde gewoontes op te bouwen en ongezonde gewoontes te doorbreken en vooral: een eerste stap te zetten naar een optimale gezondheid!
www.zeseen.be

46. Allergievereniging - Vereniging van Allergie Patiënten
De V.A.P. streeft naar meer begrip ten aanzien van allergie en patiënten met een allergie. Dit proberen we te doen door het geven van voorlichting over allergie en de gevolgen die dit heeft voor de leefomgeving van de patiënt. Allergische aandoeningen hebben vaak grote effecten op de huis-, werk-, en schoolsituatie. Ook binnen relaties kan dit gevolgen hebben. De V.A.P. wil zich inspannen om zoveel mogelijk patiënten van advies te voorzien. Aangezien de Vereniging alleen werkt met vrijwilligers
www.allergievereniging.nl

47. LR health and beauty - Lifestyle management
Gezondheidscoach biedt coaching aan, begeleiding bij stress management en gewichtsbeheersing. Natuurlijke voedingssupplementen om je fitter en vitaler in je vel te voelen
www.life-style-management.be

48. Kangen Water® - Terug naar de Bron - Awesome Health
Sinds 1974 maakt het Japanse bedrijf Enagic® waterapparaten produceren de hoogste vorm van gefilterd, alkalisch water. Door de drie unieke eigenschappen van Kangenwater® (het water is sterk alkalisch, zit vol natuurlijke anti-oxidanten en is micro-geclusterd, namelijk hexagonaal) wordt het lichaam ontzuurd, ontgift en gehydrateerd op celniveau. Gevolgen zijn vaak direct merkbaar; een sterker en gezonder lichaam met meer energie dat op natuurlijke wijze in staat is om ziektes tegen te gaan.
www.awesomehealth.nl/

49. ErHo bvba - ErHo bvba
Aanbod van traditionele Chinese massage: cupping, guasha, voedingssupplementen, kruiden,...
www.honggezondheidmassage.be

50. 't Zonnekind Kind & Jongeren Coaching - 't Zonnekind CommV
't Zonnekind is een kind & jongeren coaching praktijk voor zij die het even moeilijk hebben. 't Zonnekind zorgt ervoor dat kinderen terug gaan stralen en er weer zin in hebben. Samen herstellen we de synergie en de balans in het gezin.
www.tzonnekind.com

101. Barbara Brennan Healing Science - Esther Healings & Ilse Scheers
Barbara Brennan Healing Science is een krachtige en tegelijk zachte manier om via hands on healing technieken fysieke, emotioneel, mentaal en spiritueel welzijn te bekomen en te behouden.
www.esther-healings.be
www.ilsescheers.com

102. Naturopathica - Naturopathica
Naturopathica is een wettig erkende beroepsvereniging voor Naturopaten. Dit beroep is erkend door de Hoge Raad voor de Zelfstandigen en de KMO van de Federale Overheidsdienst Economie. Naturopaten begeleiden mensen - vanuit een natuurlijke, integrale visie - om hun innerlijke kracht te ervaren, hun potentieel te herwinnen en meer levenskwaliteit te ervaren. Naturo is hét kwaliteitslabel voor professionals die werken met ervaringsgerichte methoden.
www.naturopathica.be

103. Blommm - Blommm
Blommm brengt bloemen recht van ‘t veld, op de velo, in je vaas. Biologisch, dagvers en geleverd in Gent. Zo wil Blommm Gentenaars laten genieten van een écht schoon blommmeke. Eentje dat geen pesticiden over zich heen kreeg, geen duizenden kilometers heeft gereisd. Blommm wil iedereen in het proces – lokale boeren, fietskoeriers – een faire prijs betalen. Alleen zo kunnen we lokale bioboeren ademruimte geven en de sector duurzamer maken.
www.blommm.be

104. Preventie Vaccinatieschade - Preventie Vaccinatieschade

www.vaccinatieschade.be

105. Sehoona - Sehoona
Positieve zachte zelf-coaching voor elke dag, met de unieke aanpak van Sehoona kan het! Ontdek Sehoona, een zelf-hulp en coaching techniek die je leven zal verzachten en verrijken. Ideaal voor hoogsensitieve kinderen en volwassenen. Informatie over de Sehoona activiteiten en opleidingen. Verkoop van intuïtie-kaarten, mugs, juweeltjes en energetische wenskaarten. Van harte welkom op de stand!
www.sehoona.be

106. Esperanto /Voluntas - Esperanto/voluntas
Esperanto een taal zonder stress / Voluntas vrije tijd zonder stress voor personen en families met een handicap

107. Walk the path of Returnity - Soulpath vzw
Soulpath is een spiritueel socio - ecologische gezondheidsorganisatie met Ruben Dewulf als drijvende Kracht. We promoten vernieuwde visies op basisonderwijs en naschoolse opvang met Yoga, meditatie, relaxatie & massage als tool. Lu Jong (stoel)yoga voor mensen met rugproblemen, hernia, burn-out. Ook voorbedrijven op maat. Toepassing van Psychologie voor de Ziel: Esoterische Psychologie en Healing. Ook bieden we diverse Spirituele reizen aan. Lu Jong en meditatie voor groepen. Diverse gastdocenten ...
www.soulpath.be

Zaal III - Global Effect Room

201. Sundancer- Sundancer Vof
Wij zin een bedrijf georiënteerd op gezondheidsproducten en consulten. Tevens lezingen en workshops.
www.sundancer.nl

202. Art of Living - Happiness Programma- Art of Living Foundation
Art of Living (NGO) is een filosofie om het leven ten volste te leven. Maar het is meer dan een organisatie. De kernwaarden zijn om vrede in jezelf te vinden en verbondenheid tussen mensen ongeacht verschillende culturen, tradities, religies en nationaliteiten. Door een stressvrije geest, een geweldloze samenleving te creëeren. AOL biedt stressbestrijdingsprogramma's met ademtechnieken, meditatie & yoga. Deze programma's hebben miljoenen mensen geholpen om stress & depressie te overwinnen.
www.artofliving.org/be-nl

203. De Oplossing- Praktijk voor Totale Gezondheid
De Oplossing biedt de wetenschappelijke achtergronden via energiemetingen en ervaring hoe je effectief je leven kan creëren: -je diepe wijsheid bereiken en je mogelijkheden om dingen in je leven te manifesteren -je energie en potentie tot 100% laten groeien -je gezondheid helemaal optimaliseren, verjongen -je genezing ondersteunen -je bewustzijn vergroten, intuïtie versterken, zelfzekerheid vergroten Kom voelen en zien hoe je het zelf kan realiseren. Energiemetingen en korte sessies mogelijk.
www.totalegezondheid.be

204. Vingerreflexologie- Dactyologie Nederland
De vingers bevatten aardig wat receptoren die het immuunsysteem kunnen beïnvloeden. Vingerreflexologie gaat er vanuit dat ziekte of onbalans in het lichaam veroorzaakt wordt door een vastzittende emotie of heftige trauma uit het verleden. De eerste keer dat je door een gebeurtenis een emotie hebt ervaren wordt direct door het brein gebruikt om je voor de rest van je leven te helpen bij een soortgelijk voorval.
www.dactyologie.nl

205. Diëtistenpraktijk Lotte De Clercq- Diëtistenpraktijk Lotte De Clercq
Vandaag de dag wordt gezonde voeding steeds belangrijker. We horen steeds meer dat mensen een slecht eetpatroon hebben of verhalen over welvaartziekten zoals diabetes en hart- en vaatziekten. Zelf een oplossing zoeken voor deze problemen kan vaak moeilijk zijn. Wil je een helpende hand? Dan ben je hier aan het juiste adres! Tijdens de beurs kan je langskomen om meer te weten te komen over alle fabels die rond voeding bestaan. Of heb je liever een lichaamsanalyse? Dat kan ook!
www.lottedeclercq.be

206. Solsties- Solsties
Bij Solsties kan u terecht voor zowel het innerlijke als het uiterlijke van de mens. Wij zijn de grootste verdeler van bloesemremedies in België. Je kan bij ons verkrijgen healing herbs, FES,Nederlands remedies, edelsteenremedies, boomoliën, aura soma, en andere. Tevens kan je bij ons terecht voor voedingsupplementen, ontzuringsproducten, stenen, boeken en juwelen.
www.bloesemremedies.be

207. Praktijk Swaager- Praktijk Swaager
Distributeur van chemicaliën vrije nagellak & lippenstift + 100% natuurlijke voedingssupplementen
https://praktijkswaager.beyuna.eu

208. Hyla- T-Promotions Bvbv
Onze producten werken met licht- en aromatherapie en zorgen voor een zuivere lucht in huis. Ideaal voor de gezondheid en zeker voor mensen met allergieën.

209. De Waterviolier Andya- De Waterviolier Andya
Emotioneel evenwicht tussen lichaam en geest.Bachbloesems en de rescue zijn eenvoudig,aanvullend,niet verslavend,voor jong en oud...ze bieden kracht en ondersteuning in ons dagdagelijkse leven.De Australische huidverzorging,Organicspa, is uniek met zijn 100% natuurlijke ingrediënten die voor minstens 70% van biologische teelt zijn.Deze producten dragen waarheidsgetrouwe labels.Naast advies,consulten en verkoop van producten ook werken met energie via reiki,biogenesis,bet. Puur- en zuiverheid.
www.waterviolierandya.be

210. Avatar- rouw
We bieden compassiekaartjes aan en doen de oefening met mensen die de ervaring willen. We verkopen Resurfacing boeken, een boek met 30 technieken om bewustzijn te verkennen. Een introductie meedoen is ook mogelijk voor mensen.
www.avatar.be

211. PRH - Persoonlijkheid en Relaties- PRH
PRH richt zich tot mensen die meer kwaliteit in hun leven willen door inzicht te verwerven in zichzelf, relaties harmonieus te beleven en stevig in het leven te staan. Dankzij persoonlijke groei kunnen meer mensen de wereld verrijken met hun unieke bijdrage. ONTPLOOI JEZELF LEEF AANSTEKELIJK www.prh.be
www.prh.be

212. Fair Vision- Fair Vision Businesses
Fair Vision richt zich op het aanbieden en leveren van duurzame, biologische en fair trade producten, alternatieve dienstverleners, therapeuten en coaches, dier en milieu. Onze stand heeft een variatie aan producten, food en non food, en informatiemateriaal van dienstverleners.
www.fair-vision.eu

213. SKRIBIS – Nevelland Graphics- Nevelland Graphics
SKRIBIS is een dienst voor uitgaven in eigen beheer en maakt deel uit van drukkerij Nevelland Grahics. SKRIBIS begeleidt auteurs bij het tot stand komen van boekpublicaties en heeft ook een webshop voor de distributie hiervan. Nevelland Graphics is een coöperatieve drukkerij met een sociaal oogmerk en maakt deel uit van Groep Nevelland.
www.skribis.be

214. Reflex zo logisch- Reflex zo logisch
Reflex zo Logisch shop en trainingsinstituut. De shop verkoopt allemaal aan reflexologie gerelateerd artikelen, boeken, kaarten en dvd's. Ons reflexologisch instituut is uniek omdat al onze docenten grondleggers zijn van de reflexologie technieken die zij doceren. We ontmoeten je graag voor een kennismaking en nadere uitleg! Ontmoet Elsemarie Richt zij is onze RoloR methode docent.
www.reflexsupply.nl

215. Tegenstroom- Tegenstroom
De bankenwereld, zakenwereld, het leger, inlichtingendienst, de politiek, het onderwijs, religie, de landbouwindustrie, de voedingsindustrie, de geneeskunde, milieubescherming, media zijn essentieel en goed zolang ze in dienst staan van het volk. Zodra ze geïnfiltreerd worden, de waarheid verdraaien en in dienst staan v/d 1% rijken, moeten we deze domeinen kritisch durven bekijken. Wij willen aan het licht brengen hoe en waar de financiële elite deze gebieden binnendringt en invloed uitoefenen.
www.tegenstroom.eu

216. ArGand- ArGand
ArGand is een jonge Gentse onderneming die streeft naar een inclusief en eerlijk verhaal rond pure arganolie. Zowel cosmetische als culinaire arganolie worden door ArGand verdeeld. ArGand is het beste van twee werelden: Essaouira, waar de roots liggen van de jonge ondernemers en Gent, de thuisstad die alle kansen biedt. Een verhaal dat verbindt, groeit en bloeit dankzij een exclusief product, namelijk het vloeibaar Marrokkaans goud, en de vele partners die dit project mede mogelijk maken.
www.argand.be

217. Europese Academie- Europese Academie
Een stand met informatie over opleidingen van Voedingsconsulenten, Gezondheidstherapeuten, PersoonlijkheidsCoachen en Herboristen
www.europeseacademie.be

218. Health2Work BVBA- Health2Work BVBA
Health2Work is specialist op het gebied van ergonomie met als doel het adviseren over en verzorgen van gezonde en efficiënte werkomgevingen. Bij Health2Work gaat het altijd over gezond en efficiënt werken en volop energie hebben om in uw werkomgeving optimaal te presteren. Daardoor krijgt u zin in de volgende werkdag, waarbij Health2Work u voorziet van de juiste materialen en de juiste sfeer. Een oplossing voor iedereen, in elke werkomgeving en in elke levensfase.
www.health2work.be

219. betsy's health & beauty shop- betsy's health & beauty shop
Wij verkopen kwalitatieve producten van LR health & beauty. Topproducten zoals Mindmaster, body mission, voedingssupplementen en aloë vera drinkkinggels.
www.betsyvanloo.lr-partner.com

220. Lifefullness - Lifefullness Center
Lifecoaching, business coaching & teambuilding op basis van een universele energetische methodiek, de lifefullness matrix. Begeleiding, workshops, lezingen en projecten. Men vindt er het Siberisch sjamanisme als ook principes uit de kwantumfysica en universele visie in terug. Veel contact met de natuur als ook met paarden en struisvogels. Intensieve leerprocessen bij uitdagingen in duistere grot, koud water gewenning, sjamanistische dood, energetische oplading en bescherming - astrale aikido.
www.lifefullness.be

221. Energetix- Fit and Wellness 4 You
Magneet therapie voor mens en dier. Zorgt voor een betere doorbloeding en ontspant de spieren waar door er verlichting van klachten ervaren wordt.
www.energetix.club

222. Wellness4you- Wellness4you
Geniet van onze prachtige, huiselijke privé wellness met sauna, infrarood relax, stoomcabine en buitenjacuzzi te Damme. Bekijk de sfeerbeelden van de wellness of boek meteen je arrangement! Maak kennis met bioresonantie: Maak een afspraak om je eigen magische body scan te laten maken door Joke. Bij Chris krijg je info over Neuro Energetische kinesiologie, breng je lichaam terug in balans en voel je energie terug. We tonen je graag wat we voor je kunnen doen om je levenskwaliteit te verhogen!
www.aqua-viva.be

223. Ray Wood- Jambi Consultancy
ons producten zijn originale bamboe kussens en eco vriendelijke houten zonnebrillen, houten telefoon hoesje en houten horloge
www.brucecerew.com


Grondplannen van de beurs

Zaal I - Shambho Room

Zaal II - Healty Room

Zaal III - Global Effect Room