Exposanten

Maak kennis met het uitgebreid aanbod aan ondersteundende activiteiten, producten en begeleiding in gezondheid. Zo kan je voelen wat voor jou geschikt is. 

Aanbod infostanden

Zaal II - Healthy Room

3. Green Carrot - Green Carrot
Green Carrot maakt 100% onbewerkte, niet-gepasteuriseerde groente- en fruitsappen. Bijna al onze ingrediënten halen we bij biologische boerderijen in de streek. Elk sapje is onbewerkt, veganistisch en glutenvrij. We voegen nooit additieven of bewaarmiddelen toe. Om alle voedingsstoffen te bewaren, persen we alle groenten en fruit koud met een dubbele schroefpers. Een proces waarvoor we als enige leverancier in België een biokeurmerk kregen.
www.greencarrot.be

8. EM 'Effectieve Micro organismen' - Myriam Van Wesemael - EM Regio Gent
Advies en informatie, verkoop van EM-producten. EM is een samenstelling van diverse soorten micro-organismen met een opbouwende werking. Ze sturen elke omgeving waarin ze terechtkomen richting opbouw en verhoogde weerstand. EM is 100% natuurlijk en zorgt voor evenwicht in milieu, gezondheid en voedselvoorziening. Er zijn vele praktische gebruiksmogelijkheden voor huis en tuin, dieren, waterbehandeling, je huis ermee kuisen, je keukenresten ermee fermenteren ... geen stinkende GFT bak meer !
www.embelgium.org

12. Adem - Adem
Adem is een start-up die maat gemaakte, allergie- en prikkelvrije kledij ontwerpt voor mensen met hoog gevoeligheid. We werken zonder labels of maten om onze klanten in een volledig ontspannen omgeving de kleding te helpen zoeken die helemaal juist voelt. De stand zal een gezellige 'winkel' zijn waar mensen het concept kunnen komen ontdekken. We geven ook info over hoog gevoeligheid en hoe dit een sterkte kan zijn. Ze kunnen de kleding passen, een afspraak maken of een aankoop doen.
http://www.adembelgiumclothing.eu/

15. Fair Vision / Global Effect - Fair Vision Business BV
- Bij Fair Vision vind je alleen producten die bijdragen aan een betere wereld, alles voor een duurzame lifestyle in één shop. Met fairtrade, ecologische, biologische en duurzame producten en holistische diensten. - Global Effect is een informatief en crowdfunding platform, zonder een blad voor de mond, voor alles wat te maken heeft met een beter milieu en een betere, 'eerlijkere' en gezondere samenleving. Het platform dat burgers, non-profit en profit organisaties met elkaar verbindt.
https://www.fair-vision.eu/nl

17. Touch of Matrix ® - opleidingen en behandelingen - Relaxotopia
Ervaar wat Touch of Matrix is. Korte behandeling van ong. 10 minuten. Touch of Matrix® biedt u een nieuw perspectief op welzijn, gezondheid en bewustzijn. Deze behandelingsmethode werkt op verschillende niveaus tegelijk en pakt elk “probleem” tot in de kern aan, zowel spiritueel, mentaal, fysiek als emotioneel. Emotionele klachten kunnen immers tot fysieke klachten leiden en vice versa. Touch of Matrix raakt aan alle niveaus en zorgt voor blijvend resultaat.
https://www.touchofmatrix.nl/therapeuten

18. Fitronics bioresonantie - Fitronics
Fitronics biedt een totaal pakket aan therapeuten: apparatuur voor bioresonantie, scholing, seminars, support zowel telefonisch, persoonlijk als via de mail en uitstekende technische ondersteuning.
www.fitronics.nl

21. Energetix Fit and Wellness 4 You - Fit and Wellness 4 you.nl
Magneet-therapie in de vorm van Wellnessproducten en sieraden voor vrouw, man, kids en pets
www.sieraad.energetix.tv

22. Praktijk Swaager - Praktijk Swaager
Natuurlijke producten zoals lippenbalsem, bodybutter, deodorant, brood en cakemixen, bachbloesems, nagellak, lippenstift
Praktijkswaager.nl

25. FOREVER LIVING - Patro bvba
Look better, feel;better.. pure Aloe Vera drank en huidverzorgingsprodukten met de hoogste concentratie...

28. kPNIBelgium - kPNIBelgium opleidingsinstituut
Het opleidingcentrum voor kPNI ( klinsche psycho neuro immunologie ) en orthomoleculaire wetenschap volgens de kPNI. De wetenschap van de toekomst. Het symptoom is nooit het échte probleem. Elke therapeut zou een kPNI'er moeten zijn.
www.kpnibelgium.com

29. Bonusan België - KPNIBelgium
Bonusan is een bedrijf die controle wenst terug te geven over jouw gezondheid. Professionele voedingssupplementen en plantenextracten alsook een speciale kPNI-lijn supplementen. Enkel de beste kwaliteit. Wordt gezien als een onderdeel van het kPNIplatform kPNIBelgium
www.bonusan.nl

30. GEMMOCONSULT - Gemmoconsult
Advies in gemmotherapie en cellulaire zuurstoftherapie Bol d'Air
www.gemmoconsult.be

31. Sparkle loopbaancoaching - Kivief (divisie Sparkle loopbaancoaching)
Als loopbaancentrum begeleiden we medewerkers en zelfstandigen om hun kwaliteiten, energiegevers, waarden en talenten te leren hanteren op een bewuste, voldoeninggevende en duurzame manier. We willen versterken wie je écht bent en een context zoeken waarbinnen dit het best tot uiting kan en mag komen. We gaan samen op zoek naar manieren om je (werk) geluk te verhogen, zodat je ogen (terug) kunnen blinken. It’s time to Sparkle!
www.sparkle-loopbaancoaching.be

33. Transmissiemeditatie - Transmissions Asbl
Transmissiemeditatie, bewustwording en prioriteiten voor een wereld in verandering
www.transmissionbelgium.be

37. Stress en burn-out coaching; hartcoherentietraining - Hart Tegen Stress
Je kan terecht bij Hart Tegen Stress voor zowel stress en burn-out coaching als hartcoherentietraining. Beide helpen je omgaan met stress en het heropbouwen van je eigen veerkracht. Het ene helpt je vitaler en gezonder te functioneren via coaching en het andere via ademhalingstechnieken.
http://www.harttegenstress.com

38. 38 - Feirelijke vereniging: Great White Whale Center
Mensen te laten kennismaken met ons bewustzijnscentrum
www.greatwhitewhalecenter.com

39. Bart Belaen - Life Skills & Healing - Bart Belaen - Life Skills & Healing
De stand van Bart Belaen staat helemaal in het teken van innerlijke ruimte creëren. Na 12 jaar ervaring in Life Skills en Healing, komt hij met zijn nieuwe levensveranderende programma naar de beurs. Hierin combineert hij Opstellingen met The Journey Methode (van Brandon Bays). Tevens is Bart ook de oprichter van The Journey Vlaanderen. Uniek is dat je op de beurs je eigen innerlijke ruimte kunt opstellen. Zodat je ervaart hoe je meer vrijheid kunt creëren. Laat je verrassen en kom zeker langs.
www.bartbelaen.be

43. Praktijk PuraSono - Praktijk PuraSono
Praktijk PuraSono heeft een uitgebreid aanbod om op een duurzame manier te werken aan je gezondheid. Naast voedings- en kruidenadvies afgestemd op je unieke persoon wordt er ook emotionele ondersteuning aangeboden met bachbloesems en relaxatieoefeningen. Neem je gezondheid in eigen handen en herontdek de kracht van je lichaam.

47. Acupunctuur en massagekliniek - Acupunctuur en massagekliniek
Acupunctuur en massage kliniek is een centrum voor traditionele Chinese geneeskunde, die trouw is aan de traditie als ook innovatief. Acupunctuur is een medische complementaire techniek, die historisch gezien haar oorsprong vindt in de Traditionele Chinese Geneeskunde, en waarvan het doel is een therapeutisch effect te bekomen door stimulatie van bepaalde specifieke punten op het menselijk lichaam. U kunt hier ook terecht voor een energetische screening.
www.acupunctuur-en-massage-kliniek.com

48. ChoQola - My food my kingdom
choQola is een gezond alternatief op chocolade, zonder zuivel, gluten, geraffineerde suiker en zoetstoffen, geen additieven of kleurstoffen, geen soja en lecitines… en nog zoveel meer... maar boordevol ECHTE en onbewerkte voeding!
http://www.myfoodmykingdom.com

50. Aloë vera de Mallorca - Vlaminck & Partner Comm V
Ontdek de wonderlijke Aloë vera producten afkomstig van de biologische farm Aloë Vera de Mallorca - Certified Organic-Ecological Farming
www.aloeverademallorca.be

51ab. Brahma Kumaris vzw - Meditatie - Brahma Kumaris vzw
Brahma Kumaris is een wereldwijde organisatie. Biedt cursussen aan in Meditatie, Positief Denken, ... Meditatie is de reis naar binnen, een reis van zelfontdekking of, in feite, herontdekking. Meditatie is tijd nemen voor reflectie en stilte. Het nemen van een time-out stelt ons in staat om terug te komen naar de essentie van zijn. Raja Yoga Meditatie is toegankelijk voor iedereen welke achtergrond ook. Al onze activiteiten zijn kosteloos, maar vrijwillige bijdrage is welkom.
www.rajayogameditatie.be

57. Arachne - Arachne
Ik geef de mensen via een korte massage, uitleg over klankschalen, voetreflexologie en tenen lezen. De mensen kunnen dit jaar ook een korte gelaatsverzorging krijgen. Doordat ze dit kunnen voelen en ervaren kunnen ze voor een klankconcert, individuele behandeling of cursus kiezen.
www.arachneweb.be

 


Grondplannen van de beurs

Zaal II - Healty Room