Exposanten

Maak kennis met het uitgebreid aanbod aan ondersteundende activiteiten, producten en begeleiding in gezondheid. Zo kan je voelen wat voor jou geschikt is. 

Aanbod infostanden

Zaal II - Healthy Room

0. Aqua-Vitae - Aqua-Vitae bvba
Natuurlijke waterbehandelingssystemen

1. Bee&Health - Bee&Health
Bee&Health is het project van student-ondernemer en jonge imker: Robbe Dhulster. Bij Bee&Health maken we natuurlijke handgemaakte cosmetica en bijenproducten op basis van bijenwas die we uit eigen imkerij hebben geoogst. Naar een toekomstige duurzame leefwereld toe, speelt natuurlijke cosmetica een belangrijke rol om ons leefmilieu minder te belasten. Kom ons productaanbod ontdekken op stand 1.
www.bee-en-health.be

2. Brahma Kumaris vzw - Raja Yoga Meditatie - Brahma Kumaris vzw
Brahma Kumaris is een wereldwijde organisatie. Biedt cursussen aan in Raja Yoga Meditatie, Positief Denken, ... Meditatie is de reis naar binnen, een reis van zelfontdekking of, in feite, herontdekking. Meditatie is tijd nemen voor reflectie en stilte. Het nemen van een time-out stelt ons in staat om terug te komen naar de essentie van zijn. Raja Yoga Meditatie is toegankelijk voor iedereen welke achtergrond ook. Al onze activiteiten zijn kosteloos, maar vrijwillige bijdrage is welkom.
www.rajayogameditatie.be

3. Medi-Relax - Medi-Relax
Voorstelling van lichttherapie met PSiO en Bioptron-toestel
Medi-Relax.be (onder constructie)

4. EM Effectieve Micro-organismen - Myriam Van Wesemael
Advies, informatie en verkoop van EM-producten. EM is een combinatie van verschillende soorten micro-organismen met een opbouwende functie, ze sturen elke omgeving richting harmonie en verhoogde weerstand. EM is 100% natuurlijk en zorgt voor evenwicht op het gebied van milieu, gezondheid en voedselvoorziening. Er zijn vele praktische gebruiksmogelijkheden voor huis en tuin, dieren, waterbehandeling, je huis ermee kuisen, je keukenresten ermee fermenteren... geen stinkende GFT bak meer!
www.embelgium.org

5-6. Energetix - Dymph
Energetix Magneet therapie voor mens en dier in de vorm van Wellness en sieraden
www.energetix.club

7-8. Home Health Products - Home Health Products bvba
Presentatie en ervaring van Andullatietherapie, een medische therapie op basis van vibraties en infrarood voor pijnverlichting, recuperatie, relaxatie en het bevorderen van de algemene gezondheid.
www.hhp.be

9. Diëtiste Sabrina Mattens - Diëtiste Sabrina Mattens
Als diëtiste ga ik mijn online coaching lanceren, met APP, weegschaal die gelinkt is aan de APP. Online voedingsdagboekje en wekelijks tips en tricks in functie van hun inbreng. + verkoop homemade en gezonde granola.
www.dietistesabrinamattens.be

10. ChoQola - My food my kingdom
In my kingdom, chocolate is a healthy food" Ken je choQola nog niet? Dan is dit de uitgelezen kans om er kennis mee te maken :-) Helemaal opgebouwd uit puur natuurlijke ingrediënten, lactosevrij, zonder geraffineerde suikers, het bevat geen enkele vorm van rommel of chemie, past in keto en rawfood en onze diabeten klanten vertellen dat ze choQola beter verdragen dan traditionele chocolade (* altijd zelf testen). 100% simply healthy and natural
www.myfoodmykingdom.com

11. IRMINHILDIS - IRMINHILDIS bvba
Omdat de natuur onovertroffen is pakken wij er graag mee uit. De grote eenvoud van onze stand laat de materialen uit de natuur voor zichzelf spreken. In dit unieke kader geven wij graag uitleg en bieden wij proevertjes aan van onze 100% zuivere, onverdunde, levende (NIET-gepasteuriseerde) bio Komboecha en van ons PKtje (=paardenmelk gefermenteerd met onze Komboecha). Wij verwelkomen u graag!
www.irminhildis.be

12. Uitgeverij Hajefa - Uitgeverij Hajefa
Verkoop spirituele boeken, kalenders, agenda's en cd's
www.hajefa.nl

13. Butzwasser - Nutramin Belgium BVBA
Presentatie en verkoop van Berkey WaterFilters, Butzwasser (een 100% ecologisch poetsproduct) en Lichtwesen Essences.
www.lichtmatrix.be

14. Namaste - Namaste
Verkoop van esoterische boeken, orakelsets, halfedelstenen zilveren hangers en ringen, wierook, geschenkartikelen, info rond Tai Chi

15. Casada - Casada


16. Soulpath - Soulpath
Holistisch herbronningscentrum voor jongeren van 14 tot 24 jaar. - Lu Jong - Tibetaanse bewegingsleer - Mindfullness Meditation - tuinonderhoud - huishoudelijke taken - Emotioneel lichaamswerk - Esoterische Psychologie - Re-Connection Nature program - Vuurloop, zweethut, talking circles - Healing Ceremonies
www.soulpath.be

17. DesignYourLifestyle - Designyourlifestyle.today
ALS JOUW GEZONDHEID OOP DE EERSTE PLAATS KOMT…… Wil je er beter uitzien en je beter voelen, dan ben je welkom in onze stand! Je mag proeven, ruiken en smeren…. We laten je lichaam kennis maken met de natuurlijke en heilzame werking van hoogwaardige Aloë Vera, die zowel inwendig als uitwendig toegepast wordt.

18. Tactiel Stimulering - School of Touch - Werveling
Nieuw in België! Tactiel Stimulering: de kracht van zachte aanraking. Kennismaking met School of Touch als opleider, en Werveling, de eerste behandelpraktijk in België. GRATIS handenbehandeling om deze unieke methode aan den lijve te ondervinden. Lezing op zondag om 14u in Zaal B.
www.schooloftouch.nl

19. Isagenix - First Class Gym
evenwichtig natuurlijk voedingssysteem met een zakelijke opportuniteit

20. Sparkle & Share - Sparkle & Share
Onze producten hebben een zeer positieve invloed omdat ze mensen helpen om gezond en jong te leven; tegelijkertijd stellen we elkaar in staat onze mogelijkheden te benutten. De mogelijkheden zijn o.a. gezond leven, jeugdig voelen en vrijheden in tijd, financiën en spirit. Met onze unieke wereldwijd online marketingsysteem kan elke klant niet alleen van onze producten genieten maar kan het ook als distributor commissies verdienen.

21. APS Therapy - APS Therapy
In onze stand bieden wij de mensen de mogelijkheid kennis te maken met APS Therapy. APS Therapy is een Nederlands product dat mensen helpt bij uiteenlopende klachten die te maken hebben met energie-, herstel- en pijnproblemen. Met een gesimuleerde actie potentiaal ondersteunt APS Therapy de aanmaak van energie (ATP) en tevens zal het herstel proces sneller verlopen. Daarnaast is APS Therapy vooral bekend als een vriendelijke en aangename manier van pijnbestrijding.
www.apstherapy.com

22. Ontstressen in minder dan 5 minuten - Live The Connection
Maar hoezo, jij stress? Ja, eigenlijk wel... Je bent soms snel geïrriteerd of hebt vage lichamelijke klachten. Live The Connection biedt bijzonder krachtige workshops aan om gemakkelijk en effectief volledig te ontstressen. Het is makkelijk om te leren en toe te passen in je dagelijkse leven. 'Het ABC van ontstressen' is gebaseerd op neurobiologie, psychologie en hedendaags hersenonderzoek, wat bijdraagt aan de kracht, snelheid en efficiëntie ervan.
www.livetheconnection.com

23. Mindful Momenten - Mindful momenten
Met "Mindful momenten" verbindt Miep mindfulness met hedendaagse thema's. Hierbij wordt gezocht naar zingeving, verbinding en veerkracht. Onderwerpen: burn-out &veerkracht, echtscheiding, faalangst, rouw,.. Er is een speciale sessie vr jongeren en pestprobleem "wel in je vel"- ook een mindfulnesskindertraining voor kl kids van 5j-12j "OKIDOKI" Wens je een unieke loopbaanbegeleiding (kan met loopb cheques) dan neemt Miep jou mee als natuurcoach... de natuur opent nieuwe perspectieven en doelen
www.mindfulmomenten.be

24. Neuro Emotionele Integratie (NEI) - InnCare
InnCare, Introductie NEI en werken met spiertesten om emotionele blokkades op te lossen. Leer je energieveld in balans te brengen en ontdek het verschil tussen je eigen emoties en wat je overneemt van anderen.
www.inn-care.nl

25. Praktijk Swaager - Praktijk Swaager
Verkoop van gezondheidsproducten zoals thee, bachbloesems , brood en cakemixen, voedingssupplementen, natuurlijke make up
www.praktijkswaager.nl

26. Lazuli Training - Eye Contact bvba
Bij Lazuli Training kan je terecht voor coaching, opleidingen in communicatie, coaching, opvoeding, relaties, hoogsensitiviteit, hypnose. Je kan kiezen uit onze gecertificeerde opleidingen zoals Life Changing Coach, Kindercoach en Jongerencoach, Rouwcoach, Studiecoach en Gezinscoach en familieopstellingen. We richten ons naar de nieuwe generatie hoogsensitieve volwassenen, jongeren en kinderen.
www.lazulitraining.be

27. MEPILAN - Mepilan VOF
Wij helpen mensen in hun kracht te gaan staan. Vanuit het hart. Je kan bij ons terecht om hulp bij levensvragen, advies over je gezondheid. Waarom gebeuren de dingen? Of liever een gesprek met je begeleiders, je gidsen, je engelen? Op de stand geven we consults in directe verbinding met Great Spirit. Of we tekenen je energieveld. Wat straal je uit? Waar zit je mee? Een burnout? Wij geven directe antwoorden op je vragen. Of wil je een mooi spiegel-gesprek? Ga in je kracht staan! WELKOM !
www.mepilan.com

28. Jan Camus - Jan Camus
Een antwoord op je vragen omtrent pijn, spanning, emoties, depressie etc.
www.jancamus.be

29. PVVN - Patiënten Vereniging Voor Neurostimulatie
Informatie verstrekken over de behandeling met neurostimulatie voor chronische zenuwpijn en over incontinentie van blaas en darmfunctie stoornis
www.pvvn.nl

30. B-One-Coaching.be - B-One-Coaching.be
B-One-Coaching.be zet zich in om bewustwording bij volwassen, ouders en leerkrachten te activeren. Via trainingen aan ouders en leerkrachten maar ook persoonlijke ontwikkeling en begeleiding in de ME/WE @ B-One-Sessies. We werken aan de wortel van een probleem ipv aan het symtoom. Je hoeft dus ook niet aan kinderen te werken om het probleem dat ze ‘tonen’ op te lossen. Je kan zelf wortelwerker worden. In de opleiding B-One-Coch/Wortelwerker leer je er alles over.
www.B-One-Coaching.be

31. Choosy & Delicious - Choosy & Delicious
Wij geven lezingen en workshops voor iedereen die op een of andere manier betrokken is met voedselallergieen en aan gepaste voedingspatronen. Hiervoor hebben we onze eigen bakmixen samengesteld die tot een bijzonder resultaat leiden. Wij verkopen deze mixen op onze stand tijdens de beurs. Daarnaast schreven we 2 boeken. " Gluten- en Lactosevrij genieten" en "Kindertraktaties vrij van gluten, lactose en arm aan suiker".
www.choosy-delicious.be

32. Praktijk voor Totale Gezondheid - Praktijk voor Totale Gezondheid
Hier kan genieten van de Space Jet (eternal body !), de Lichtstralers en nog veel meer om je frequentie te verhogen ( ontworpen door Segu Krishna Ramesh), digitale en kinesiologische energiemetingen, de energetisch opgeladen sieraden (unieke creaties van Jan Swerts), energiebehandelingen en alles wat jij wil weten over gezond blijven en worden. Iedereen die een consult boekt op deze beurs( prijs 20€) ontvangt het boek #Liefdeontmaskert van Goedele Vercnocke twv 22.95€. -> https://bit.ly/2y9j8
www.totalegezondheid.be

33. Transmissiemeditatie - Transmissions asbl
Transmissiemeditatie, een daad van dienstbaarheid aan de wereld en een dynamische hulp tot persoonlijke groei, in samenwerking met de Meesters van Wijsheid. Het verlangen om te dienen manifesteert zich tegenwoordig bij vele mensen. Transmissiemeditatie biedt een eenvoudige en krachtige manier om de wereld te dienen. Ze leidt tot opmerkzame resultaten en stimuleert eveneens de spirituele evolutie van de beoefenaars. Er is geen enkele ervaring vereist omdat de techniek eenvoudig is.
www.transmissionbelgium.be

34. Damach - Damach
Etherische olie

35. Duolife - Zenmoments
DUOLIFE Infostand met 100% natuurlijke gezondheidsbevorderende producten, precies wat je lichaam nodig heeft. De perfecte combinatie van natuur en de nieuwste ontdekkingen van de wetenschap hebben geresulteerd in geheel natuurlijke voedingssupplementen met buitengewone effectiviteit.
www.zenmoments.be

36-37. SKRIBIS – Nevelland Graphics - Nevelland Graphics
SKRIBIS is een dienst die auteurs van uitgaven in eigen beheer begeleidt bij de publicatie van hun boek, van afwerking van het manuscript tot distributie van het eindproduct.
www.skribis.be

38-39. Puur Rineke - Harmien Haan Kennismakelaar
Boeken (met recepten) die uitleggen wat de waarde van voeding voor je gezondheid kan zijn en biol.producten: instantsoep, bouillon, kruiden, naakte haver, broodmixen, muesli, 2 supplementen
www.rinekedijkinga.nl

40. Naturo(pathica) - Naturo
Naturopathica is een wettig erkende beroepsvereniging voor Naturopaten. Dit beroep is erkend door de Hoge Raad voor de Zelfstandigen en de KMO van de Federale Overheidsdienst Economie. Naturopaten begeleiden mensen - vanuit een natuurlijke, integrale visie - om hun innerlijke kracht te ervaren, hun potentieel te herwinnen en meer levenskwaliteit te ervaren. Naturo is hét kwaliteitslabel voor professionals die werken met ervaringsgerichte methoden.
www.naturopathica.be

41. NeurOptimal neurofeedback - tygris bvba
NeurOptimal is een op EEG gebaseerde hersentraining. Via deze vorm van neurofeedback kan men de hersenen aanzetten om optimaler te gaan functioneren. De effectiviteit van zulk trainingsprogramma is intussen 20 jaar bewezen, door een 1000-tal trainers wereldwijd. NeurOptimal is inzetbaar bij een hele reeks aandoeningen van het centraal zenuwstelsel. Tygris bvba is de Belgisch vertegenwoordiger (trainingen, verhuur, verkoop, opleidingen) van NeurOptimal constructeur 'Zengar Inc.' uit Canada.
www.tygris.be

42. De Walnoot vzw - De Walnoot vzw
Informatie Bach Remedies. Correct gebruik voor kinderen & volwassenen bij dagdagelijkse problemen in gezin, school en werk. Zelfstandig leren werken met de Bach Remedies: erkende opleidingen. Opleiding tot Bach Consulent, erkend door de Dr. Edward Bach Foundation Engeland.
www.dewalnoot.be

43. Kangen Water® - Terug naar de Bron - Puurfroma
Sinds 1974 maakt het Japanse bedrijf Enagic® waterapparaten produceren de hoogste vorm van gefilterd, alkalisch water. Door de drie unieke eigenschappen van Kangenwater® (het water is sterk alkalisch, zit vol natuurlijke anti-oxidanten en is micro-geclusterd, namelijk hexagonaal) wordt het lichaam ontzuurd, ontgift en gehydrateerd op celniveau. Gevolgen zijn vaak direct merkbaar; een sterker en gezonder lichaam met meer energie dat op natuurlijke wijze in staat is om ziektes tegen te gaan.

44-45. Fair Vision - Fair Vision Businesses BV
Natuurlijke, fairtrade, duurzame, (h)eerlijke producten, alternatieve diensten en mens, dier en milieu gerichte acties en persoonlijke ontwikkeling.
www.fair-vision.eu/nl

46. Global Effect - Global Effect
Global Effect : Platform voor natuurlijke gezondheid

47. Teach More vzw - Teach More vzw


48. Theraphi - Brightfulness
Innovatieve plasma technologie Theraphi gebaseerd op Dan Winter's "Origins of Biologis Negentropy". Bioactieve verjonging en optimalisatie van frequenties in het bio-actieve veld. Aanbieden van ervaringsgerichte sessies met hoogtechnologische Psio voor thuis of op het werk. Een bineurale geluid- en lichttherapie in kader van o.a. stressmanagement en balans van het autonome zenuwstelsel.
www.brightfulness.be

49. Sleepclean - Donsatelier NV
Een matras is de perfecte schuilplaats voor huisstofmijten. Ze vervuilen uw matras met hun uitwerpselen. Een extreem vervuilde matras levert gevaar op voor uw gezondheid en zorgt voor een toename van het aantal mensen met astmatische aandoeningen, huidproblemen en allergieën. Daarom is het belangrijk dat uw matras regelmatig gereinigd wordt. Sleep Clean reinigt uw matrassen “droog” en zonder het gebruik van chemicaliën.
www.sleepclean.be

50. ErHo gezondheidscenter - ErHo bvba
promotie van de traditionele Chinese geneeskunde: massage, cupping, guasha, acupuntuur, voeding,... + verkoop hieraan gerelateerde producten.
www.erho.be

51-52. dok54 - dok54
FOODTRUCK: gezonde voeding

53. GEMMOCONSULT - Gemmoconsult
voorstelling gemmotherapie en cellulaire zuurstoftherapie
www.gemmoconsult.be

54. Psycho Neurobics chakra healing - Stichting Sigfa Holland
Gratis stress meting voor bezoekers Men kan aura en chakra laten meten. Men krijgt direct tips hoe men zelf de chakra's en aura in balans kan brengen met mudra's ( hand gebaren, kleuren meditatie en geluid trilling. Boeken over zelf genezing. En chakra's. Boeken over je mentale lichaam. Hoe kan men een stress vrije leven leiden.
sigfaworld.nl

55. La Ruine d' Or - La Ruine d' Or
La Ruine d' Or is een retraitehuis, gelegen in de provincie Luxemburg op 10 km van Bastogne. Je kan je dagelijkse routine even achter je laten en er alleen zijn met jezelf. Er zijn verschillende formules: met of zonder begeleiding, volpension of zelf je maaltijden verzorgen. Een andere mogelijkheid is om met een kleine groep een themaweekend te volgen.
www.laruinedor.be

56. Praktijk PuraSono - Praktijk PuraSono
Uitgebreid aanbod om aan je gezondheid te werken op een duurzame manier. Voedings- en kruidenadvies, bachbloesems en aromatheratie afgestemd op je unieke persoon. Tips en producten om zelfzorg in te bouwen in het dagelijkse leven.

57. Arachne - Arachne
Op de beurs krijg je de gelegenheid om een rugmassage met klankschalen of een korte sessie voetreflexologie te laten ondergaan.
www.arachneweb.be

Concept store

Streetstepper -
De Gezondste Sport ter Wereld
Www.streetstepperbenelux.com

Vivenso-Grondplannen van de beurs

Zaal II - Healty Room