Exposanten

Maak kennis met het uitgebreid aanbod aan ondersteundende activiteiten, producten en begeleiding in gezondheid. Zo kan je voelen wat voor jou geschikt is. 

Aanbod infostanden

Zaal II - Healthy Room

14. Namaste - Namaste
Verkoop van esoterische boeken, orakelsets, halfedelstenen zilveren hangers en ringen, wierook, geschenkartikelen, info rond Tai Chi

2. Brahma Kumaris vzw - Raja Yoga Meditatie - Brahma Kumaris vzw
Brahma Kumaris is een wereldwijde organisatie. Biedt cursussen aan in Raja Yoga Meditatie, Positief Denken, ... Meditatie is de reis naar binnen, een reis van zelfontdekking of, in feite, herontdekking. Meditatie is tijd nemen voor reflectie en stilte. Het nemen van een time-out stelt ons in staat om terug te komen naar de essentie van zijn. Raja Yoga Meditatie is toegankelijk voor iedereen welke achtergrond ook. Al onze activiteiten zijn kosteloos, maar vrijwillige bijdrage is welkom.
www.rajayogameditatie.be

21. APS Therapy - APS Therapy
In onze stand bieden wij de mensen de mogelijkheid kennis te maken met APS Therapy. APS Therapy is een Nederlands product dat mensen helpt bij uiteenlopende klachten die te maken hebben met energie-, herstel- en pijnproblemen. Met een gesimuleerde actie potentiaal ondersteunt APS Therapy de aanmaak van energie (ATP) en tevens zal het herstel proces sneller verlopen. Daarnaast is APS Therapy vooral bekend als een vriendelijke en aangename manier van pijnbestrijding.
www.apstherapy.com

26. Lazuli Training - Eye Contact bvba
Bij Lazuli Training kan je terecht voor coaching, opleidingen in communicatie, coaching, opvoeding, relaties, hoogsensitiviteit, hypnose. Je kan kiezen uit onze gecertificeerde opleidingen zoals Life Changing Coach, Kindercoach en Jongerencoach, Rouwcoach, Studiecoach en Gezinscoach en familieopstellingen. We richten ons naar de nieuwe generatie hoogsensitieve volwassenen, jongeren en kinderen.
www.lazulitraining.be

27. MEPILAN - Mepilan VOF
Wij helpen mensen in hun kracht te gaan staan. Vanuit het hart. Je kan bij ons terecht om hulp bij levensvragen, advies over je gezondheid. Waarom gebeuren de dingen? Of liever een gesprek met je begeleiders, je gidsen, je engelen? Op de stand geven we consults in directe verbinding met Great Spirit. Of we tekenen je energieveld. Wat straal je uit? Waar zit je mee? Een burnout? Wij geven directe antwoorden op je vragen. Of wil je een mooi spiegel-gesprek? Ga in je kracht staan! WELKOM !
www.mepilan.com

28. Jan Camus - Jan Camus
Een antwoord op je vragen omtrent pijn, spanning, emoties, depressie etc.
www.jancamus.be

29. PVVN - Patiënten Vereniging Voor Neurostimulatie
Informatie verstrekken over de behandeling met neurostimulatie voor chronische zenuwpijn en over incontinentie van blaas en darmfunctie stoornis
www.pvvn.nl

31. Choosy & Delicious - Choosy & Delicious
Wij geven lezingen en workshops voor iedereen die op een of andere manier betrokken is met voedselallergieen en aan gepaste voedingspatronen. Hiervoor hebben we onze eigen bakmixen samengesteld die tot een bijzonder resultaat leiden. Wij verkopen deze mixen op onze stand tijdens de beurs. Daarnaast schreven we 2 boeken. " Gluten- en Lactosevrij genieten" en "Kindertraktaties vrij van gluten, lactose en arm aan suiker".
www.choosy-delicious.be

33. Boventoon - Boventoon
Boventoon is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip. Naast de vele concerten, organiseert Andy Vanbeveren als gepassioneerd bezieler ook heel wat workshops. Daarmee deelt hij zijn kennis en ervaring in het gebruik van klankschalen en gongs. Op de stand vind je ook tal van leuke instrumenten, wierook, witte salie, palo santo, kaarshouders, meditatiemateriaal, enz. Kom gerust eens langs en ontdek het volledige aanbod van Boventoon. Je bent er van harte welkom.
http://www.boventoon.be

36. MAGIC2BE - MAGIC2BE
Bij magic2be inspireren we jou naar een moeiteloos leven, van overleven naar LEVEN door het toepassen van tips, de juiste mindset, openen van creatieve poorten,minerale stenen, klanken en essentiële oliën. Stress overwinnen of op de juiste manier hanteren is één van onze stokpaardjes. Breng ons zeker een bezoekje voor meer uitleg, jouw inspiratiepakketje of voor het aanschaffen van de benodigde tools Schrijf je in op onze website en ontvang alvast een gratis E-BOOK: Under pressure. See you soon
nog in de maak www.magic2be.be

39. Puur Rineke - Harmien Haan Kennismakelaar
Boeken (met recepten) die uitleggen wat de waarde van voeding voor je gezondheid kan zijn en biol.producten: instantsoep, bouillon, kruiden, naakte haver, broodmixen, muesli, 2 supplementen
www.rinekedijkinga.nl

40. Naturo(pathica) - Naturo
Naturopathica is een wettig erkende beroepsvereniging voor Naturopaten. Dit beroep is erkend door de Hoge Raad voor de Zelfstandigen en de KMO van de Federale Overheidsdienst Economie. Naturopaten begeleiden mensen - vanuit een natuurlijke, integrale visie - om hun innerlijke kracht te ervaren, hun potentieel te herwinnen en meer levenskwaliteit te ervaren. Naturo is hét kwaliteitslabel voor professionals die werken met ervaringsgerichte methoden.
www.naturopathica.be

41. NeurOptimal neurofeedback - tygris bvba
NeurOptimal is een op EEG gebaseerde hersentraining. Via deze vorm van neurofeedback kan men de hersenen aanzetten om optimaler te gaan functioneren. De effectiviteit van zulk trainingsprogramma is intussen 20 jaar bewezen, door een 1000-tal trainers wereldwijd. NeurOptimal is inzetbaar bij een hele reeks aandoeningen van het centraal zenuwstelsel. Tygris bvba is de Belgisch vertegenwoordiger (trainingen, verhuur, verkoop, opleidingen) van NeurOptimal constructeur 'Zengar Inc.' uit Canada.
www.tygris.be

42. De Waterviolier Andya - De Waterviolier Andya
Emotioneel evenwicht tussen lichaam en geest.De Australische huidverzorging, Organicspa, is uniek met zijn 100% natuurlijke ingrediënten die voor minstens 70% van biologische teelt zijn. Deze producten zijn waarheidsgetrouw gelabeld. Bachbloesems en rescue bieden kracht en ondersteuning in het dagelijkse leven. Persoonlijke begeleiding, professioneel advies en verkoop van de producten.
www.waterviolierandya.be

43. De Walnoot vzw - De Walnoot vzw
Informatie Bach Remedies. Correct gebruik voor kinderen & volwassenen bij dagdagelijkse problemen in gezin, school en werk. Zelfstandig leren werken met de Bach Remedies: erkende opleidingen. Opleiding tot Bach Consulent, erkend door de Dr. Edward Bach Foundation Engeland.
www.dewalnoot.be

44. -


45. -


47. Butzwasser - Nutramin Belgium BVBA
Presentatie en verkoop van Butzwasser, een 100% ecologisch poetsproduct
www.lichtmatrix.be

50. ErHo gezondheidscenter - ErHo bvba
promotie van de traditionele Chinese geneeskunde: massage, cupping, guasha, acupuntuur, voeding,... + verkoop hieraan gerelateerde producten.
www.erho.be

51a. -


51ab. -


52a. -


52ab. -


57. Arachne - Arachne
Op de beurs krijg je de gelegenheid om een rugmassage met klankschalen of een korte sessie voetreflexologie te laten ondergaan.
www.arachneweb.be

7. Home Health Products - Home Health Products bvba
Presentatie en ervaring van Andullatietherapie, een medische therapie op basis van vibraties en infrarood voor pijnverlichting, recuperatie, relaxatie en het bevorderen van de algemene gezondheid.
www.hhp.be

8. Home Health Products - Home Health Products
Presentatie en ervaring van Andullatietherpie, medische therapie op basis van vibraties en infraroodwarmte voor pijnverlichting, recuperatie, relaxatie en het bevorderen van de algemene gezondheid
www.hhp.be

Zaal III - Global Effect Room

Fair Vision- Fair Vision Businesses BV
Natuurlijke, fairtrade, duurzame, (h)eerlijke producten, alternatieve diensten en mens, dier en milieu gerichte acties en persoonlijke ontwikkeling.
www.fair-vision.eu/nl

Transmissiemeditatie- Transmissions asbl
Transmissiemeditatie, een daad van dienstbaarheid aan de wereld en een dynamische hulp tot persoonlijke groei, in samenwerking met de Meesters van Wijsheid. Het verlangen om te dienen manifesteert zich tegenwoordig bij vele mensen. Transmissiemeditatie biedt een eenvoudige en krachtige manier om de wereld te dienen. Ze leidt tot opmerkzame resultaten en stimuleert eveneens de spirituele evolutie van de beoefenaars. Er is geen enkele ervaring vereist omdat de techniek eenvoudig is.
www.transmissionbelgium.be

Energetix- Energetix Fit and Wellness 4 You
Energetix Magneet therapie voor mens en dier in de vorm van Wellness en sieraden
www.energetix.club


Grondplannen van de beurs

Zaal II - Healty Room