Het lidmaatschap vanaf april 2017

 1. De Gezondheidsbeurs wil organisaties en therapeuten gratis ondersteuning aanbieden. Zij zijn actief bij een of ander aspect van natuurlijke gezondheid of met de voorwaardenkant ervan (environment) .
 2. Als lid kunt u uw profiel in de gids plaatsen en uw niet alledaagse activiteiten in de agenda aankondigen.
 3. Al uw gegevens inclusief het logo, de link naar uw website en beschrijving van uw activiteiten kunnen in de gids komen.
 4. De gids bevat de vijf categorieën: Food – body – mind – body & mind - environment. Men kan op één categorie inschrijven, indien wenselijk kunnen leden die zich inschrijven onder de categorieën “body” of “mind” zich ook inschrijven onder “body & mind” of omgekeerd.
 5. In de gids kunnen bezoekers op eender welk trefwoord zoeken om u te vinden. Dit trefwoord heeft betrekking op alle velden: naam, adres, gemeente, omschrijving, ...
 6. Alle vermeldingen die in de gids opgenomen zijn, verschijnen regelmatig met naam en logo (indien aanwezig) op de intropagina van de Gezondheidsbeurs.
 7. Onbeperkt gebruik van de Agenda op de website om de n i et -dagelijkse activiteiten aan te kondigen.
 8. Bij het ingeven van een activiteit in de Agenda heeft u de optie om de locatie aan te duiden op een Google Maps kaart, en u kan via de weergave van de activiteit mensen laten registreren.
 9. Eens uw gegevens op de website dient u dit bekend te maken aan uw volledige bestand.
 10. De activiteiten van de agenda worden ook via facebook bekend gemaakt!
 11. Twee maal per jaar zal gevraagd worden om een update van uw gegevens te maken.
 12. De Gezondheidsbeurs behoudt het recht om een lidmaatschap niet te aanvaarden.

Aanmelden voor lidmaatschap

Lid worden van de Gezondheidsbeurs kan door het invullen van dit formulier.